Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Telefonról vezethető a legújabb Volkswagen
2024.01.25.
Újdonság a Volkswagentől

Telefonról vezethető a legújabb Volkswagen

Világító emblémával, új lámpatestekkel, átdolgozott kezelőfelülettel és kibővített vezetőtámogató funkciókkal folytatja a Volkswagen Golf.

newgolf

    Márciusban lesz ötvenéves a Golf, aminek valójában semmi köze az aktuális, nyolcadik széria ráncfelvarrásá-hoz, de jó, ha felkészülünk arra, hogy idén minden a kerek jubileum körül fog forogni a Volkswagennél.
    Ami a modellfrissítést illeti, a Golf új első és hátsó lámpatesteket, valamint Európában elsőként világító első VW-logót kapott. Az egyenesebb rajzolatú, belül keskenyebbre szabott fényszórók felárért nagy felbontású LED-mátrix kivitelben is kérhetők, 500 méteres hatótávolsággal és kapcsolódó 3D hátsó világítással.

    Új karosszériaszínek, fekete kontrasztos tetőlemez, valamint megújult keréktárcsa-választék frissíti a megjele-nést.
    Az utastér fontos újdonsága a vadonatúj infotainment-rendszer. A 10,4 vagy 12,9 colos, lebegő képernyő mögött új generációs szoftver fut. Az alsó és felső menüsor mindig jelen van (a felső ráadásul testre szabható), megköny-nyítve a navigálást, a hangerőt és főmérsékletet szabályozó virtuális csúszkák jobban kezelhetők, ráadásul világí-tást is kaptak. A multimédiás rendszerbe ChatGPT mesterséges intelligenciát integráltak.

    A műszeregység szintén digitális (10,2 colos) és a vezető igényei szerint konfigurálható.

    Újdonság a Park Assist Pro rendszer, ami lehetővé teszi, hogy kívülről, okostelefonról vezéreljük a parkolási fo-lyamatot – a manőverezés teljesen automatikus. Szintén újdonság a panoráma-környezetkép, ami négy kamera képéből állít össze 360 fokos felülnézeti képet, és az érintőképernyőn jeleníti azt meg.
    A felszereltségi szintek struktúrája is átalakult, illetve változott az alapfelszerelések listája. A megújuló Golf plug-in hibrid verziója megnövelt, 100 kilométer körüli elektromos hatótávolságot, valamint 50 kW-os egyenáramú gyorstöltési lehetőséget kínál. A Golf GTI erősebb lesz, de részleteket egyelőre nem közölt a gyártó.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.