Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Transporterek transzportja
2024.05.23.
Újdonság a Volkswagentől

Transporterek transzportja

A baleset-megelőzési munkatársaknak...

transik

    VW Transportereket adott át megyei baleset-megelőzési munkatársaknak Óberling József ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közlekedésrendészeti főosztályvezetője a Rendőrségi Igazgatási Központ előtt.

    Az idén 32 éves ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága a kezdetektől fogva különös figyelmet fordít a közlekedésrendészeti szolgálat technikai fejlesztésére. A területi szervek baleset-megelőzési bizottságai részére – az egységes arculati megjelenés és a rendezvényekhez kapcsolódó kitelepülések biztosítására, valamint a sze-mély- és áruszállítási feladatokra – két ütemben VW Transportereket szereznek be.

    Első körben 2021-ben nyolc civil jellegű VW Transportert állítottak szolgálatba, azokat egyedi baleset-megelőzé-si témájú matricákkal látták el. 2023-ra tervezték a további 12 hasonló jármű beszerzését. A folyamatot már 2022-ben elindították, azonban a Covid-járvány okozta alkatrészellátási anomáliák miatt a beszerzés elhúzódott. A fris-sen átadott hét járművel és a hamarosan leszállítandó öttel a tervek szerint mind a húsz rendőr-főkapitányság ren-delkezni fog egy-egy ilyen sokoldalú kisbusszal.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.