Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Tudásban erősít a Volkswagen kis SUV-ja
2023.07.18.
Újdonság a Volkswagentől

Tudásban erősít a Volkswagen kis SUV-ja

Négy év után felvarrják a Volkswagen T-Cross ráncait

TCrossnew

    Négy év után felvarrják a Volkswagen T-Cross ráncait. Átrajzolták a LED-es fényszórókat, nappali fényeket és hátsó lámpákat, most először opcióként nagy felbontású mátrix-LED-fényszórók is rendelhetők. Három új karosszériaszín jelenik meg a palettán, a képeinken látható Grape sárga, valamint egy kék és egy piros me-tálszín.
    A belső tér leglátványosabb újdonsága az infotainment-rendszer szabadon álló érintőképernyője, amely kiviteltől függően 8 vagy 9,2 colos átmérőjű. Mostantól minden esetben digitális a műszeregység.

    Maga a műszerfalpanel is megújult, jobb minőségű, puha tapintású anyagokból készül, akárcsak a gazda-gabb felszereltségű verziók ajtópaneljei. Az alapáras mechanikus klímavezérlést légminőség-szabályozós digitális klímaberendezéssel is kiválthatjuk.

    A 385 literes csomagtartó a hátsó üléspad 140 mm-es előrehúzásával 455 literre bővíthető, ha pedig le-döntjük a hátsó üléseket, 1281 litert kapunk. Kiviteltől függően az első utasülés támlája is ledönthető; ilyen-kor 2 mm híján 2,4 méteres tárgyakat szállíthatunk a kocsiban.

    A vonóhorog függőleges terhelhetősége 55-ről 75 kilogrammra nőtt, így mostantól magabiztosabban szál-líthatunk elektromos kerékpárokat az autóval.

    A 2023 negyedik negyedévétől rendelhető, a piacokra 2024 elején érkező VW T-Cross mostantól Travel As-sist félautonóm funkciókkal is elérhető, amely automatikusan tartja a beállított sebességet és követési távol-ságot, valamint figyelembe veszi a sebességkorlátozásokat, útkanyarulatokat és körforgalmakat. Ezen túl-menően a sáv középvonalában tartja az autót, DSG-váltóval felszerelt példányoknál pedig álló helyzetig fé-kez, majd onnan ismét elindul, a forgalomhoz igazodva.

    A fent említett LED-es fényforrásokon, az érintőképernyőn és a digitális műszeregységen túl mostantól alapfelszerelés a multifunkciós kamera és a jelzőtábla-megjelenítés. Magasabb felszereltségi szinteken 16 colos keréktárcsa és bőr multifunkciós kormány, majd egy sor elegáns, illetve sportos tétel kerül a szérialis-tára.

    A T-Cross továbbra is az eddig ismert 1,0 literes, háromhengeres benzinmotorokkal rendelhető: a 95 lóerős verzió ötfokozatú, kézi váltót, a 115 lovas hatos kézi váltót vagy hétfokozatú DSG-t kap.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.