Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Változás jön az új Volkswagenek belterében
2023.06.28.
Újdonság a Volkswagentől

Változás jön az új Volkswagenek belterében

A régi rajongók örülni fognak

vwgombok

    Változás jön az új Volkswagenek belterében, a régi rajongók örülni fognak!

     Lehet, hogy a jelenlegi Volkswagen GTI nagyobb teljesítményű típus, mint elődje, de sokak számára ez nem iga-zán számít. Azért nem is gondolkodnak az új GTI-n, mert szinte teljesen kiirtották belőle a fizikai kezelőszerveket, csakúgy, mint a legtöbb új Volkswagenből.

    Thomas Schäfer, a Volkswagen vezérigazgatójának elmondása alapján már az új Tiguan több fizikai kezelőszer-vet kap, mint a jelenlegi Volkswagen-kínálat néhány más járműve, mert a vásárlók nem igazán szeretik a haptikus beviteli felületeket.

    “Rangsoroltuk a funkciókat. Melyek a legfontosabbak? Melyeknek kell a gombokra kerülniük? Melyiknek kell a képernyőre kerülnie? Első szint, második szint, harmadik szint? És hova nyúlunk ösztönösen, ha fel akarjuk kap-csolni a világítást?”

    A hamarosan megjelenő Volkswagen ID.2 valóban megmutatja majd ennek az új megközelítésnek az eredmé-nyeit – amely egyszerűbb, ösztönös kezelést biztosít, de talán lehet, egyszerűbb lenne elővenni a Volkswagen Golf VI belterének terveit, abban még talán minden ott volt, ahol megszoktuk.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.