Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Volkswagen-stratégia: a plug-in hibridekre tesznek
2024.05.31.
Újdonság a Volkswagentől

Volkswagen-stratégia: a plug-in hibridekre tesznek

A Volkswagen megerősíti plug-in hibrid kínálatát

pluginhybrid

    A német cég márkaigazgatója nemrég mondta ezt a lap egyik riporterének egy londoni konferencián, ahol arról is beszélt, hogy már PHEV modelljeik is vannak. A szakember szerint ez a keresleti trend az USA-ra és Kínára is igaz.

    A konnektoros hibridek részesedése az idei év elején gyorsabban nőtt Európában, mint a tisztán elektromosoké, de arányuk még mindig a korábbi 9 százalékos rekord alatt, 7,3 százalékon állt április végén.

    Számítások szerint az Egyesült Államokban nagyjából 2,2 százalékon áll a plug-in hibrid hajtáslánc aránya az év első négy hónapjának adatai alapján, míg a tisztán elektromos meghajtásé 7,0 százalékon volt.

    Kínában április végén az újautó-eladások 26,5 százaléka volt tisztán elektromos, 17,5 százalék pedig plug-in hib-rid – utóbbiak népszerűsége az elmúlt hónapokban valóban emelkedett, a konnektorról tölthető autók aránya pe-dig már meghaladta a 43 százalékot a piacon.

    A Volkswagen márkaigazgatója szerint most azt kell kitalálniuk, hogyan lehet még költséghatékonyabban kon-nektoros hibrideket gyártani és jelenleg ezen dolgoznak.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.