Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. VW ID.Life – a villanyos népautó?
2021.09.04.
Újdonság a Volkswagenről

VW ID.Life – a villanyos népautó?

2023-ra 20 ezer euró körüli áron hozna forgalomba elektromos autót a VW. Így már az átlagvásárló számára sem elérhetetlen az új technológia, sőt, a német villanyautó-támogatással csaknem megfeleződik a vételár, ami egyre szélesebb rétegek  számára teszi elérhetővé a villanyautózást.

ID-Life

    Az új jövevény stílusában is szakít a nagyobb ID modellekkel: a szögletes, és viszonylag karakteres formát elöl és hátul a hagyományos lámpákat imitáló LED-keretekkel teszik egyedibbé.. Az összhatás kedvesen bumfordi és egyértelműen azt a célt szolgálja, hogy a jármű a villanyautóság mellett – ami sokak számára egyelőre ismeretlen terep – újfajta vonzerőt is sugározzon.

    Az ID.Life fronthajtású, ami azzal az előnnyel jár, hogy a motor, a hajtás és a kormányzás egy blokk-ba kerülhetett. Ez gyártási szempontból kétségtelen előnyökkel jár, ahogy az egy blokként szerelhető csatolt hosszlengőkaros hátsó futómű is. Helykihasználási szempontból is ez tűnik a legjobb megol-dásnak: így a csomagtartó méretét alulról csak a fenéklemez korlátozza.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.